Opmaak persoonlijke E-mail handtekening

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het tekstveld is recentelijk aangepast en heeft nu veel meer functies voor de opmaak. In deze helpdoc leg ik uit welke opties er zijn en wat deze doen.

Om je persoonlijke e-mail handtekening in te stellen dien je naar je profiel te navigeren. Je profiel vind je op de volgende manier. Links onderin je Belco scherm zie je je eigen bolletje. Als je daar op klikt komt een menuutje omhoog met de optie Profiel. Klik daarop.

Als je de knop Profiel hebt aangeklikt dan zie je het kopje E-mail handtekening.

De functies die nu beschikbaar zijn voor het tekstveld leg ik per blok uit.

1. De tekst word dik gedrukt
  2. De tekst word schuin gezet
  3. De tekst word onderstreept
  4. De opmaak van de geselecteerde tekst word verwijderd.
  1. Verander het lettertype.
  2. Kies het formaat van je tekst
  3. Kies de recent kleur voor de tekst
  4. Kies zelf een kleur, hiermee wordt ook de recente kleur aangepast.

1. Deze knop zorgt voor opsommingstekens
  2. Deze knop zorgt voor opsomming nummers
  3. Deze knop zorgt er voor hoe je tekst word uitgelijnd

1. Voeg een link toe aan een woord
  2. Voeg een tabel toe
  3. Voeg een horizontale lijn toe
  4. Voeg een afbeelding toe

1. Klik hier op om de laatste actie ontdaan te maken
  2. Klik hier op om de ontdaan actie te ontdoen
  3. Klik hier op om de code zichtbaar te maken

Nu je alle functionaliteiten weet kan je zelf een opmaak maken voor je persoonlijke handtekening. Mocht je willen weten hoe je een persoonlijke handtekening terug wil laten komen in de e-mail template van de shop klik dan hier