E-mail templates: kopieer en gebruik

Geüpdatet door Michel Kamerling

Wil je je e-mail iets meer personaliseren maar heb je nog geen eigen e-mail template of begrijp je niet hoe je een e-mail template in elkaar zet? Geen probleem!

We hebben 5 verschillende e-mail templates in elkaar gezet waar je gebruik van kunt maken. Mocht je een van onze templates willen gebruiken? Het enigste wat je hoeft te doen is je bedrijfslogo + contactgegevens in te voegen en de template een ander kleurtje geven.

1. Style: Belco

Klik hier voor de HTML code

2. Style: Happy Hamburger

Klik hier voor de HTML code

3. Style: Honing

Klik hier voor de HTML code

4. Style: Belcoify

Klik hier voor de HTML code

5. Style: Simplicity

Klik hier voor de HTML code

Hoe pas ik de template aan naar mijn bedrijfsgegevens en thema?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!