Wat zijn Shops

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Door middel van Shops kun je shops toevoegen aan Belco. Als je meerdere shops beheert, kan dit met een Belco-account.

Aanmaken van shop

Het aanmaken van een nieuwe shop werkt als volgt:

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga onder Account naar Shops
  3. Klik op Shop toevoegen
  4. Geef de shop een naam en selecteer de plugin die je wilt gebruiken

Wijzigen van shop

Naast het aanmaken van een shop, kun je deze natuurlijk ook wijzigen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga onder Account naar Shops
  3. Klik op de Shop die je wilt wijzigen

1. Shop naam: Hier kun je de naam van de Shop wijzigen

2. Url: Hier kun je de url van de webshop wijzigen

3. Color: Dit is de kleur waarin de shop wordt weergegeven

4. Platform: Op welk platform draait je shop. Bijvoorbeeld Woocommerce of Lightspeed.

5. Standaard taal: In deze taal wordt er standaard gecommuniceerd

6. Beschikbare talen: In welke talen de Assistent beschikbaar is.

Shop verwijderen

Weet je zeker dat je de Shop in Belco wilt verwijderen? Dan ga je de Gevarenzone in!