Vraag een proefperiode aan

door Madelon van den Akker

Je hebt met Belco de mogelijkheid om een proefperiode aan te gaan voor 14 dagen. Tijdens deze periode krijg je toegang tot alle mogelijkheden van Belco om te kijken hoe Belco voor jouw bedrijf het beste kan werken. Het aanvragen van de proefperiode doe je als volgt:

1. Ga naar https://app.belco.io/signup
  2. Voer je e-mailadres in en klik op Aanmelden
  3. Voer je gegevens in.

1. Check de mailbox voor de activatie-mail en klik op de link.

Wat gebeurt er dan na mijn 14 dagen?

Na 14 dagen krijg je een melding dat je moet upgraden. Jij (en eventuele medewerkers) zijn dan buitengesloten van je account. Als dit problemen oplevert, neem dan contact op!