Wat moet je doen als je een melding krijgt van AVG bij Belco

Helaas is Belco onterecht op de blacklist gezet, wij zijn er druk mee bezig om dit ongedaan te laten worden, voor nu hebben we een helpdocje gemaakt om het probleem te verhelpen, mocht je er niet uitkomen mag je altijd een berichtje sturen!

Voorbeeld:

Open AVG AntiVirus en ga naar Menu > Settings.

Selecteer General ▸ Exceptions, vervolgens klik op Add exception.

Typ het specifieke bestand/folder path or URL in het text vak, klik vervolgens op Add exception.

klik op Browse, selecteer het vak na het text val naast the bestand or folder, daarna klik op OK.