Hoe stel ik notificaties in voor mijn account?

Bij Belco is het handig om je notificaties in te stellen naar behoren. Dat is zeer eenvoudig om aan te passen.

1. Klik op het profiel-icoontje (rondje met foto/initialen), linksonder in het scherm.
  2. Scroll naar Notificaties.

Ontvang notificaties via: hier kun je een keuze maken, waar je de notificaties wilt ontvangen. Ontvang je van iedere chat, e-mail en voicemail een e-mail in je persoonlijke inbox? Vink dan e-mail uit!

Notificatie geluid: dit is het geluid wat je krijgt voor je notificaties. Deze kun je per kanaal instellen. Zo kun je dus bijvoorbeeld een ander geluid koppelen aan Chat dan aan E-mail.

Het geluid van de telefonie kun je niet aanpassen.

Krijg je geen notificaties terwijl je deze wel ingesteld hebt? Dan kan het zijn dat je ze in de browser nog moet toestaan.