Bedrijfsregels

door Eelco Wiersma

Bedrijfsregels

Voer acties uit wanneer conversaties die aan je voorwaarden voldoen zijn aangemaakt of aangepast.

Beschikbaar in Business en Professional

Om een nieuwe bedrijfsregel toe te voegen kun je het onderstaande stappenplan volgen:

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Bedrijfsregels
  3. Klik op Bedrijfsregels toevoegen

VB. Wanneer je wilt dat jouw klanten zo snel mogelijk geholpen worden? Belco kan jou daar automatisch bij helpen herinneren door middel van een automatisch bericht.
  1. Selecteer een Event: "Conversatie aangemaakt", uitvoeren na: ..... minuten
  2. Selecteer condities: "Conversatie: Kanaal", "Is", "Chat"
  3. En "Conversatie: Beantwoord" is "Waiting for respons"
  4. En "Contact: Online" is "Online"
  5. Selecteer actie: Dan "Tags toevoegen" - Bijv. "Reactietijd te lang"

Er zijn nog ontzettend veel andere opties om bedrijfsregels in te zetten. Bijvoorbeeld om je spam gelijk naar een spam-map te zetten of conversaties automatisch te laten sluiten.

Bij vragen kun je ons altijd contacten! ;)