Bijlage of bestand uploaden en versturen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen om een bijlage of bestand te uploaden in een conversatie binnen Belco:

1. Ga naar de Belco-app
    Open de website via app.belco.io.
  2. Navigeer naar het tekstvenster
    Zoek het tekstvenster binnen de conversatie waarin je de bijlage wilt toevoegen en versturen.
  3. Klik op "Bijlage uploaden"
    Klik op het paperclip-icoontje om een bestand te uploaden.
  4. Selecteer een bestand
    Kies het gewenste bestand op je computer. Zodra het is geüpload, verschijnt het in het tekstvenster.
  5. Verwijderen (optioneel)
    Klik op het kruisje (×) om het bestand uit het tekstvenster en bericht te verwijderen, als je het niet wilt versturen.

Volg deze stappen om eenvoudig bestanden toe te voegen aan je Belco-conversaties.