Conversatie tag toevoegen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids zou je stap voor stap begeleiden bij het toevoegen van een tag binnen een conversatie 00:05: een belco waarbij je leert hoe je tekst kunt toewijzen aan specifieke gesprekken 00:09: voor een efficiëntere organisatie en opvolging van klant interacties. 00:14: Open the belko een box en navigeer en klik op de conversatie dat je wil taggen. 00:20: Klik binnen de conversatie op de geselecteerde technop. 00:24: Deze is de herkennen aan het label icoontje. 00:27: Het tank overzicht opent. Zoek op deksel of klik deze handmatig aan 00:31: binnen de lijst. 00:33: Als voorbeeld klikken we de tagt aan klik op de tekst naar keuze. 00:38: Sluit vervolgens het Take overzicht klik nogmaals op het Tag icoon 00:42: binnen de conversatie. 00:45: Bevestigd dat je de Tag hebt toegevoegd aan de conversatie. 00:49: Dit wordt gelogd binnen de conversatie. 00:52: De tag is zichtbaar binnen de conversatie. 00:55: Conversatie takes zijn teven zichtbaar binnen de conversatie lijst herken 01:00: de tekst gemakkelijk via de conversatie lijst. 01:04: Deze handleiding heeft je door het proces geleid om een tekst toe te voegen aan een conversatie 01:08: in belco, waardoor je tags kunt toewijzen aan specifieke gesprekken voor 01:13: een betere organisatie en beheer van klant interacties.

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het toevoegen van een tag binnen een conversatie in Belco:

1. Open de conversatie
    • Ga naar app.belco.io en navigeer naar de Belco inbox.
    • Klik op de conversatie die je wilt taggen.
  2. Klik op "Tags"
    • Binnen de conversatie zie je een knop met een label-icoontje. Klik op deze knop.
  3. Zoek of selecteer de tag(s)
    • Er opent een tag-overzicht. Zoek naar een specifieke tag of kies een tag uit de lijst.
  4. Selecteer de gewenste tag
    • Klik op de tag die je wilt toevoegen. Bijvoorbeeld: "Klacht".
  5. Sluit het tag-overzicht
    • Klik opnieuw op het label-icoontje om het tag-overzicht te sluiten.
  6. Bevestig de toegevoegde tag
    • Controleer of de tag is toegevoegd aan de conversatie. Dit zal zichtbaar zijn in de log van de conversatie.
  7. Bekijk de zichtbare tag
    • De toegevoegde tag is nu zichtbaar binnen de conversatie.
  8. Controleer de tag in de conversatielijst
    • Tags zijn ook zichtbaar in de algemene conversatielijst, wat helpt om gesprekken beter te organiseren.

Deze handleiding helpt je om effectief tags toe te wijzen aan gesprekken voor betere organisatie en opvolging van klantinteracties.