Reageren

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het reageren via Belco binnen een conversatie:

1. Ga naar app.belco.io
    Open de Belco applicatie in je browser via app.belco.io.
  2. Navigeer naar het tekstvenster
    Ga naar het tekstvenster van de conversatie waarin je wilt reageren. In dit voorbeeld wordt er via de Chat gereageerd.
  3. Schrijf je bericht
    Typ je bericht in het tekstveld. Dit is het bericht dat je naar de klant wilt versturen.
  4. Klik op "Reageer"
    Zodra je bericht klaar is, klik je op de knop "Reageer" om het bericht te versturen.
  5. Verzonden bericht
    Je bericht is nu verzonden en zichtbaar binnen de conversatie.
  6. Reageer en sluit de conversatie
    Je kunt ook direct een reactie versturen én de conversatie sluiten. Klik hiervoor op de knop "Reageer & sluit".
  7. Klik op "Reageer & sluit"
    Deze actie zorgt ervoor dat je bericht wordt verstuurd en de conversatie in één handeling wordt gesloten.

Volg deze stappen om effectief te communiceren via Belco.