E-mail e-mailtemplate

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt u door de stappen naar e-mail templet met behulp van belko. 00:05: Klik op instellingen 00:08: Ga in het dashboard naar het menu en klik op e-mail. 00:12: Klik op één mail templet in het submenu. 00:15: Deze tablet wordt gebruikt bij het verzenden van nieuwe e-mailberichten. 00:20: Kies de optie aangepast als je de templet bewerkt. 00:24: Klik op het veld Temple bewerken om de templet te passen. 00:28: Ga naar het templet gedeelte. 00:31: Bekijk het voorbeeld om je wijzigingen te bekijken. 00:35: Dit is je standaard stukje HTML code de standaard opmaak van 00:39: je mails. 00:41: Klik op de plek in the editor waar je jouw code wilt invoegen. 00:45: Ik heb een voorbeeld toegevoegd. Ik heb de code bewerkt met een eigen templet 00:49: die wij gemaakt hebben. 00:51: Je ziet hier het voorbeeld van de code die jij gemaakt of ingevoegd hebt. 00:56: Sla je wijzigingen op door op opslaan te klikken. 01:00: Zorg ervoor dat je de melding de e-mail templet is opgeslagen ziet 01:05: Ga naar het gedeelte herstellen. Indien je wijzigingen ongedaan wilt maken. 01:09: De standaard templet wordt ingevoegd. 01:12: Zoals je kunt zien is de koude weer teruggezet naar de standaardwaarde. 01:16: De tekst in het voorbeeld voegt belko zelf toe zo weet je dat je het message 01:21: stukje hebt toegevoegd in de opmaak op die plaats. 01:24: Zet belko de tekst van je bericht. 01:27: Klik op deze knop om terug te gaan. 01:30: Zorg dat alle stappen voltooid zijn en bevestig dat je één mail templet correct 01:34: is ingesteld gefeliciteerd. Je hebt succesvol een 01:38: e-mail templet gemaakt met belco.