E-mail taal instellen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Stel de taal in voor uitgaande e-mails in belco met behulp van deze stapsgewijze 00:04: handleiding van het selecteren van de taalvoorkeur tot het bevestigen 00:09: van de instellingen. Deze gids helpt je om je communicatie moeite loos in de gewenste 00:13: talen weer te geven binnen de inbox van de klant. 00:17: Klik op instellingen 00:20: Navigeer naar de optie kanalen in het hoofdmenu. 00:24: Klik op e-mail onder de beschikbare kanalen. 00:27: Ga Vervolgens naar instellingen om naar de taalinstellingen te gaan. 00:31: Selecteer de gewenste taal voor uitgaande e-mails uit het keuzemenu. 00:35: Dit is de taal. Die zichtbaar is in de inbox van de klant. 00:39: Het gaat om bijvoorbeeld het stukje ontvangen van stel 00:43: in om de taal van de klant te gebruiken als deze beschikbaar is, anders valt 00:47: het terug op de standaardtaal. 00:49: Navigeer naar de optie taal. 00:52: Klik op taal en kies de gewenste taal uit de opties zoals automatisch Nederlands 00:57: Duits Engels Spaans of Frans de wijziging wordt automatisch 01:01: opgeslagen. 01:03: Deze handleiding heeft je door het configureren van de taalinstellingen voor uitgaande 01:07: e-mails in belko gelijk waardoor je je communicatie voorkeuren kunt personeel zenden 01:12: voor betere klant interacties.