Facebook koppelen

00:00: Deze gids helpt je bij het integreren van Facebook met belco voor een soepele communicatie 00:05: met klanten volg deze instructies om Facebook succesvol te integreren. 00:11: Klik op instellingen 00:14: Navigeer naar de optie Facebook 00:17: Ga naar de instellingen binnen de Facebook integratie pagina en belko. 00:22: Klik op verbinden met Facebook verbind belko met Facebook 00:27: Er opent een Facebook pop-up. Schakel over naar deze pop-up. 00:32: Log in met het Facebook profiel dat de bedrijfspagina beheert die je wilt koppelen aan 00:36: belko. 00:38: Kies de optie opnieuw verbinden of verbinden als je dit niet eerder gedaan hebt. 00:43: Navigeer terug naar de Facebook integratie pagina binnen bij elkaar. 00:48: Kies de bedrijfspagina dat je wilt koppelen aan de shop vanuit het drop Down menu. 00:53: Heb je de bedrijfspagina geselecteerd? 00:56: Koppel de bedrijfspagina door op koppelen te klikken. 01:00: Ga naar de status om deze te controleren als deze Connected is, dan 01:04: is de Facebook bedrijfspagina gekoppeld aan belko. 01:08: Wil je de pagina ontkoppelen verbreek de verbinding middels de rode 01:12: knop? 01:13: Deze handleiding leidt je door het proces van het integreren van Facebook met belco 01:17: van het initiëren van de verbinding tot het controleren van de status 01:22: volg deze stappen om moeiteloos te communiceren met klanten via Facebook Messenger