Cookies verwijderen van Belco

Geüpdatet door Michel Kamerling

Deze instructies zijn specifiek voor de Google Chrome browser. De stappen kunnen afwijken voor andere browsers of niet toepasbaar zijn.

Volg deze stappen om cookies en site-gegevens van Belco uit je browser te verwijderen om Belco volledig te vernieuwen in je browser:

1. Open de Chrome browser en klik op het sloticoon aan de linkerkant van de adresbalk.

1. Klik op 'Cookies en site-gegevens' in het menu dat verschijnt.
  2. Klik op Sitegegevens op het apparaat beheren.

1. Beheer cookies door op de prullenbakicoontjes te klikken. Verwijder alle mogelijke cookies middels de prullenbakicoontjes voor deze site. Klik vervolgens op Klaar.

1. Vernieuw de pagina door op Opnieuw laden te klikken of te verversen.
  2. Log opnieuw in. Je Belco inbox is volledig vernieuwd en cache gegevens zijn opgeschoond.

Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op!