Meerdere WhatsApp integraties in een multistore

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids laat zien hoe je meerdere WhatsApp integraties in de maltais door instelt 00:04: met belco, waardoor je medewerkers getraind worden en het gebruik van deze functie. 00:10: Navigeer naar de instellingen pagina. 00:13: Open de sectie integraties. 00:16: Navigeer naar overig. 00:19: Klik op de WhatsApp 460 diya lak integratie 00:23: Schakel je shop boven in de gele belco balk. 00:26: Je kunt per Shape 1 integratie instellen. 00:29: Kies een andere shop. 00:32: Je hebt geschakeld tussen verschillende shops. 00:34: Je kunt nu de integratie ook instellen of beheren voor anderen meerdere shops. 00:40: De gids demonstreerde het proces van het configureren van meerdere WhatsApp integraties 00:44: in de maltay store met belco met de Focus op training van medewerkers.

Deze instructie "Meerdere WhatsApp integraties in een multistore" legt uit hoe je verschillende WhatsApp-integraties instelt voor meerdere shops binnen een multistore-systeem in Belco. Hieronder volgt een beknopte samenvatting van de stappen:

1. Ga naar app.belco.io.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Open de sectie Integraties.
  4. Navigeer naar Overig en selecteer de WhatsApp (360Dialog) integratie.
  5. Schakel naar de gewenste shop via de gele Belco-balk.
  6. Kies een andere winkel om daar ook een integratie in te stellen of te beheren. Er is één integratie mogelijk per shop.

Dit proces maakt het mogelijk om per winkel een WhatsApp-integratie te beheren binnen een multistore-omgeving​.