Help! bij elke enter stuur ik een nieuw bericht

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Waarschijnlijk ben je gewend dat wanneer je een enter intoetst je verder gaat met jouw verhaal op een nieuwe regel (door gebruik van mail en Word). Nu ben je aan het werk in Belco, gebruik je de enter en verstuurd het systeem gelijk jouw getypte stuk tekst.

Hier kun je op twee manieren mee omgaan:

1. Om een nieuwe regel in jouw bericht te maken klik je niet op enter, maar op shift + enter. Wanneer je klaar bent gebruik je de enter en verstuurd Belco het bericht.

óf

1. Rechts boven je tekstbalk staat een toetsenbord .
  2. Klik op "Druk op enter om te reageren" en vink dit uit.

Wanneer je dit vinkje uitzet zal Belco geen berichten meer versturen wanneer je alleen op enter klikt, maar moet je altijd gebruik maken van ctrl + enter om een reactie te versturen.
Let op! Deze instelling is voor zowel mail als chat.