Hoe stel ik de livechat widget kanalen pop-up in?

Geüpdatet door Michel Kamerling

Door met je muis te hoveren - pointer op chat widget zetten - over de live chat widget je beschikbare communicatie kanalen tonen? Met deze handleiding weet je deze instelling te vinden en het in- of uit te schakelen.

De kanalen pop-up ziet er als volgt uit, afhankelijk van je actieve kanalen:

Hoe schakel ik de kanalen pop-up in of uit?

1. Ga naar app.belco.io of open de Belco applicatie.
  2. Ga naar Instellingen > Kanalen > Live chat > Instellingen > Kanalen popup > *Zet schakelaar aan of uit*
Met deze instelling kun je de functie in- of uitschakelen. Hieronder lees je hoe je instelt welke kanalen je toont.

Instellen welke kanalen je in de pop-up toont.

• Telefonie
  1. Ga naar Instellingen > Kanalen > Telefonie > Widget telefoonnummer > *Zet op uitgeschakeld*

• Overige kanalen
  1. Overige kanalen worden getoond in de pop-up wanneer het communicatie kanaal ingeschakeld is.

ㅤㅤ

Je weet nu hoe je de kanalen pop-up in of uitschakelt.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder!