Hoe stel ik de Bria app in?

Bria is een app die je op jouw smartphone kunt installeren. Je telefoon is dan tegelijkertijd een voip-toestel!

Je downloadt de app

Bria Mobile kost $0.99 per maand.

Met de volgende stappen kun je jouw telefoon op onze voip-omgeving inloggen. Ik gebruik de app vaak, dus bij mij staan er meerdere accounts in.

1. Klik op Settings en dan op het +-symbool
  2. Kies voor VoIP (SIP) - Calling

1. Je komt nu in het volgende scherm. Vul bij Account Name de naam in die je in het eerste scherm terug wilt zien. Bijvoorbeeld [bedrijfsnaam] 1000. De andere gegevens heb je van ons gekregen.
  2. Klik op Enabled. Je zou nu bovenin "Registered" moeten zien.

Ik heb dit account anoniem gemaakt.