Mislukt! Ik kan geen WhatsApp bericht versturen.

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het komt af en toe voor dat je berichten niet aankomen bij de klant en deze als mislukt worden weergegeven. Het kan zijn dat de API-koppeling er een momentje uit ligt. Maar het kan ook zijn dat er server issues zijn bij 360Dialog.

Met behulp van deze handleiding kun je zelfstandig proberen problemen met het verzenden van WhatsApp berichten op te lossen.

Dit is een mislukt bericht, die zie je aan de rode melding.

De volgende dingen kun je proberen om het op te lossen.

1. Probeer het bericht opnieuw te verzenden, je zult zien dat je meestal het bericht met een tweede poging wel kunt versturen. Zie onderstaande afbeelding, klik op "Opnieuw versturen". Het pijltje verschijnt als je je muis op het bolletje van je profielfoto naast het bericht houd. Je klikt er vervolgens op.

1. Check de status pagina van 360Dialog. Klik hier om de status pagina te bekijken of er op dit moment problemen zijn bij 360Dialog.

1. Update de 360Dialog integratie in je integraties. Ga naar Instellingen > Account > Integraties > 360Dialog.com > "Nu updaten".

Mocht je hier niet wijzer van worden? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via chat, e-mail maar ook telefonisch kun je ons bereiken.