Kan de rinkeltijd ook langer of korter?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

In Belco kun je zelf bepalen hoe lang je de telefoon wilt laten overgaan/rinkelen.

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Klik op het nummer waarvan je de rinkeltijd wilt instellen.
  4. Scroll naar het kopje Gespreksinstellingen. Bovenaan zie je rinkeltijd staan. Met het dropdown-menu kun je instellen hoe lang je de rinkeltijd wilt hebben.
  5. Belco bewaart automatisch de ingevoerde instellingen.
Wanneer de rinkeltijd te lang is, kunnen telefoontjes niet aan (genoeg) verschillende agents aangeboden worden. Is het te kort, kan het zijn dat de agents niet eens toe komen aan het opnemen. Probeer hier een balans in te vinden.