Waar stel ik een welkomstbericht in?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Wanneer je gebruik maakt van bellen met Belco kun je ervoor kiezen om een welkomstboodschap in te stellen.

Let op! Alleen een admin kan dit instellen
  1. Je gaat naar instellingen
  2. Ga naar Telefoonnummers en kies het nummer waarop je een welkomstboodschap wilt instellen
  3. Scroll naar beneden naar het kopje Meldingen
  4. De eerste optie is het Welkomstbericht. Via het potloodje kun je het welkomstbericht instellen. Je krijgt dan een popup met 3 opties:
    1. Tekst-naar-spraak: Wanneer je hierop klikt kun je een tekst invoeren die dan door de computer zal worden uitgesproken. (let op! je kunt aangeven om welke taal het gaat.
    2. Een media bestand uploaden: Sleep of upload een bestand dat je wilt gebruiken. (let op! dient .wav of mp4 te zijn)
    3. Kies uit de media bibliotheek: Hier vindt je bestanden die je eerder hebt gebruikt.
  5. Zet het welkomstbericht aan middels het schuifje naast het potloodje.
Succes met het maken van een leuke welkomstboodschap! Wil je een boodschap door ons laten opnemen, stuur ons dan een berichtje, wij helpen je graag!