Assistent vaardigheden

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het configureren van assistentievaardigheden in Belco:

1. Ga naar de website: Open app.belco.io.
  2. Klik op "Instellingen": Ga naar het menu en selecteer "Instellingen".
  3. Navigeer naar "Assistentie- en AI-opties": Zoek de AI-opties in de instellingen en klik erop.
  4. Open "Vaardigheden": Klik op het submenu "Vaardigheden" om de beschikbare assistentievaardigheden te beheren.
  5. Schakel "Begroet Klanten" in: Klik om automatische begroetingen te activeren, zodat klanten bij het eerste contact een welkomstbericht krijgen.
  6. In- of uitschakelen: Klik nogmaals om de functie in of uit te schakelen. Vergeet niet op "Opslaan" te klikken.
  7. Schakel "Deel je Reactietijd" in: Activeer deze optie om klanten op de hoogte te stellen van de verwachte wachttijd voor een reactie.
  8. In- of uitschakelen: Klik opnieuw om de functie in of uit te schakelen en sla de wijzigingen op.
  9. Activeer "Routeer Anonieme Klanten": Schakel deze functie in om anonieme bezoekers naar het juiste team door te sturen voor verdere assistentie.
  10. In- of uitschakelen: Klik om de functie aan of uit te zetten.
  11. "Vraag om contactinformatie": Activeer deze optie om automatisch bezoekers te vragen hun contactgegevens achter te laten voor follow-ups.
  12. In- of uitschakelen: Klik om de functie in of uit te schakelen.
  13. "Gespreksbeoordeling" activeren: Stel deze optie in om na elk gesprek feedback van klanten te verzamelen voor verbeteringen.
  14. In- of uitschakelen: Klik opnieuw om de functie in of uit te schakelen.
  15. Stel de responstijd in: Klik op de gewenste tijdsoptie om de responstijd in te stellen tijdens kantooruren (bijv. "1 minuut" voor een snelle reactie).

Vergeet niet om na elke aanpassing op "Opslaan" te klikken, zodat de wijzigingen van kracht worden.