Hoe verifieer ik mijn uitgaande e-mailadressen?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

1. Zorg er voor dat het uitgaande E-mail adres een doorstuurder actief heeft staan naar je inkomende mail adres van Belco. Je kan je inkomende Belco mail adres vinden onder de e-mail instellingen.
Let op! Zorg er voor dat je de juiste shop hebt geselecteerd in de gele balk bovenin het scherm

Mocht je niet weten hoe je een doorstuurder instelt dan heb ik daar een andere helpdocs voor, mocht je die nodig hebben klik dan op de mail provider die jij gebruikt. Gmail, Office365 of vraag je mail provider deze voor je in te stellen.

1. Stuur een test mail vanaf een extern e-mail adres naar je uitgaande e-mail adres. Deze test mail komt vervolgens in je uitgaande e-mail adres en de doorstuurder zorgt er vervolgens voor dat deze naar Belco wordt verstuurd. Wanneer dit mailtje bij Belco binnen komt dan is je uitgaande e-mail adres geverifieerd.

KLAAR! Je kunt nu dit e-mailadres als uitgaand e-mailadres gebruiken. Je kunt dit selecteren in het tekstvenster.

Belangrijk! Als je een alias gebruikt (Gmail of Outlook) dan kun je met dat alias je e-mail niet verifiëren.

Gebruik daarvoor dan een ander, niet aan Belco gekoppeld e-mailadres.