Facebook one-time notifications

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt je door het proces van het instellen van een eenmalige notificatie op 00:04: Facebook met belco volg de instructies nauwkeurig om planten 00:09: de mogelijkheid te geven voor het vervolgen van de compensatie. 00:13: Ga naar instellingen en zoek en klik op de optie Facebook 00:17: Navigeer naar de optie Facebook 00:20: Navigeer naar de optie eenmalige notificatie. 00:24: Schakel de optie in om klanten toestemming te geven voor een eenmalige Follow app na 00:28: het verstrijken van de 24-uurs berichten periode. 00:33: Activeer de functie en binnen bij elkaar. De assistent. 00:37: Verzend automatisch een bericht wanneer je offline bent. 00:40: Schakel over naar www.facebook.com. 00:44: Volgde instructies om toegang tot de functie aan te vragen en de Facebookpagina instellingen. 00:50: Klik op je profiel icoon. 00:53: Schakel over naar je pagina weergave. 00:56: Overschakelen 00:59: Klik op pagina bekijken en bekijk de pagina. 01:03: Ga naar instellingen van de pagina. 01:06: Klik op pagina configuratie en opengaan van zeer de functies voor chatberichten. 01:11: Opengaan van zeer de functies voor chatberichten 01:15: Ga naar aangevraagd de functies. 01:18: Zie de eenmalige melding. 01:21: Beheer de chatberichten instellingen en vraagt toegaan aan voor de eenmalige notificatie functie 01:26: via het Messenger Team 01:29: Bekijk informatie over de functie. 01:32: Bevestigde actie 01:35: Deze stappen helpen je om de Facebook eenmalige notificatie correct in te stellen waardoor 01:40: je klanten kunt bereiken buiten de standaard chat periode.

Hier zijn de stappen om een eenmalige notificatie in te stellen op Facebook via Belco:

1. Navigeer naar Belco
    Ga naar app.belco.io.
  2. Ga naar de instellingen
    Open de instellingen en zoek naar de optie "Facebook".
  3. Klik op "Facebook"
    Selecteer de optie "Facebook" in het menu.
  4. Eenmalige Notificatie activeren
    Navigeer naar de optie "Eenmalige Notificatie" in de instellingen.
  5. Sta eenmalige follow-ups toe
    Schakel de optie in om klanten toestemming te geven voor een eenmalige follow-up buiten de 24-uurs berichtenperiode.
  6. Functie inschakelen in Belco
    Activeer de functie. Hierdoor kan de assistent automatisch berichten versturen wanneer je offline bent.
  7. Schakel over naar Facebook
    Ga naar www.facebook.com.
  8. Toegang aanvragen op Facebook
    Volg de stappen om toegang aan te vragen tot de eenmalige notificatiefunctie in de pagina-instellingen van Facebook.
  9. Klik op je profiel icoon
    Selecteer je profielicoon in de rechterbovenhoek.
  10. Schakel over naar je pagina-weergave
    Ga naar de weergave van je Facebook-pagina.
  11. Klik op "Pagina bekijken"
    Bekijk je pagina via de optie "Pagina bekijken".
  12. Ga naar "Instellingen" van de pagina
    Open de instellingen van je Facebook-pagina.
  13. Klik op "Paginaconfiguratie"
    Open de "Paginaconfiguratie" en navigeer naar "Geavanceerde functies voor chatberichten".
  14. Open "Geavanceerde functies voor chatberichten"
    Klik op de optie om deze functies te openen.
  15. Ga naar "Aangevraagde functies"
    Bekijk de lijst met aangevraagde functies.
  16. Zie "Eenmalige melding"
    Controleer of de eenmalige notificatiefunctie zichtbaar is.
  17. Schakel de eenmalige notificatiefunctie in
    Beheer de instellingen en vraag toegang aan via het Messenger-team.
  18. Activeer de functie
    Bekijk de informatie over de eenmalige notificatiefunctie en activeer deze.
  19. Bevestig de activatie
    Klik op "Bevestigen" om de functie definitief in te schakelen.

Met deze stappen kun je de Facebook Eenmalige Notificatie-functie instellen, zodat je klanten kunt bereiken buiten de standaard 24-uurs chatperiode.