Hoe integreer je jouw Webwinkelkeur beoordeling in de Belco widget.

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

In dit helpdoc lees je hoe je jullie Webwinkelkeur beoordeling kan tonen in de Belco widget. Met het Webwinkelkeur keurmerk toon je direct hoe goed jullie bedrijf scoort op basis van achter gelaten reviews!

In onderstaande afbeelding zie je dan hoe de Webwinkel beoordeling wordt getoond.

Volg deze stappen om jullie Webwinkelkeur account te koppelen aan de Belco Widget.

1. Open de Belco app, of ga naar app.belco.io
  2. Klik op het tandwiel in de linker werkbalk
  3. Navigeer naar het kopje Account en kies voor het subkopje Integraties
  4. Scroll naar beneden tot het kopje Reviews en klik op Webwinkelkeur
  5. Kies boven in de gele balk, de shop waaraan jij Webwinkelkeur wil gaan koppelen:
  6. In het integratie scherm van Webwinkelkeur zie je dat je een ID en API Key moet opvoeren om jouw Webwinkelkeur account te koppelen
  7. Het ID en de API Key is te verkrijgen in je Webwinkelkeur account. Ga naar: Login bij Webwinkelkeur!
  8. Ga in de linker werkbalk naar Installatie
  9. Kies vervolgens op API voor ontwikkelaars
  10. Klik op Nieuwe API code maken
  11. Je ziet dat er nu een API Key is aangemaakt. kopieer het ID en de API Key
  12. Ga terug naar Belco en vol het ID en API Key bij de koppeling in
  13. Klik vervolgens op Koppelen
  14. Je ziet nu dat Webwinkelkeur is gekoppeld met de status connected
  15. Als je nu naar je website gaat en de widget opent, dan zie je ook dat jouw Webwinkelkeur cijfer zichtbaar is voor al je klanten!
    Zie je de widget niet, open dan je website in een incognito venster (dit in verband met caching)