Telefonie

Onder het kopje Telefonie kun je de telefonie instellen voor de desbetreffende shop. Hier staat onder andere het nummer waar je op gebeld wordt in Belco.

Let op, je moet voor iedere shop de instellingen doen

Instellingen voor jouw shop

1. Hoofd telefoonnummer: dit is het telefoonnummer waarmee jouw klanten jou kunnen bellen via Belco. Als je meerdere nummers per shop hebt selecteer je hier ook welk nummer standaard ingesteld staat voor het uitbellen.
  2. Widget telefoonnummer: dit is het telefoonnummer waarmee in de widget (en dus via een browser) wordt gebeld.
  3. Gemiste gesprekken negeren: wanneer je deze aanvinkt krijg je geen gemiste gesprekken te zien in je inbox.
  4. Fallback instellingen: In het geval dat ons telefonie platform onbereikbaar is zullen we bellers doorverbinden op het aangegeven telefoonnummer. Dit is van toepassing op al je shops!

Ga nu naar Instellingen >Telefoonnummers

Je ziet een lijst van alle telefoonnummers en aan welke shop ze gekoppeld zijn. Klik hier op het telefoonnummer dat je wilt instellen. Ik neem deze stap voor stap door.

1. Shop

Hier kun je met een dropdown menu het telefoonnummer koppelen aan jouw shop naar keuze.

1. Label

Geef je telefoonnummer een naam. Bijvoorbeeld Klantenservice, Retouren of Winkel.

1. Openingstijden

Hier pas je de Openingstijden van je (telefonische) klantenservice aan. Je kunt hier op doorklikken of een eerder ingestelde openingstijd selecteren.

1. Gespreksdistributie

Je ziet hier 2 tabbladen. Links heb je de Belgroep, daarnaast Keuze menu. Het tabblad dat je ziet is ook de instelling die actief is!

1. Gespreksinstellingen

Hier pas je aan hoe lang de telefoon per agent rinkelt, of ze tijd krijgen om het ticket af te ronden, hoe lang een klant maximaal wacht en wat er gebeurt als de wachttijd verstreken is.

1. Gespreksopname

Hier kies je of je gesprekken wilt opnemen.

LET OP! Gesprekken opnemen kost €0,005 cent per opgenomen minuut per maand. Wij bewaren een gesprek maximaal 3 maanden.

1. Meldingen

Hier stel je in welke meldteksten de klant hoort als hij of zij jullie telefoonnummer belt.