Hoe pas ik de taal van de widget aan?

Teksten binnen de widget zijn aan te passen, zowel qua taal als qua tekst. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Taal van de widget aanpassen

Om de taal van de live chat widget aan te passen doorloop je de volgende stappen:

1. Klik op instellingen
  2. Navigeer vervolgens naar 'shops'
  3. Selecteer vervolgens de juiste shop

Hier zie je een overzicht met instellingen van de shop, in dit overzicht staan ook de beschikbare talen. Om de gewenste talen in te stellen:

1. Scroll naar beschikbare talen
  2. Hier kunnen alle gewenste talen geselecteerd worden, om meerdere talen te selecteren gebruik je de combi ctrl + muisklik.
Eventueel kan hier ook de standaard taal van de shop aangepast worden, wanneer nodig.

Tekst van meldingen aanpassen

Om de tekst van de widget in een bepaalde taal aan te passen:

1. Ga naar live chat, dit kopje is te vinden onder instellingen.
  2. Vervolgens scroll je naar beneden totdat je bij het kopje 'meldingen' bent.
  3. Selecteer hier de taal die je wenst aan te passen.
  4. Hier kan je vervolgens de tekst van alle meldingen aanpassen naar de gewenste tekst.

Dit overzicht wordt standaard ingevuld met vooraf ingestelde tekst in het grijs, mocht dit niet naar wens zijn, kan het hier gemakkelijk aangepast worden. Je kunt dan over de grijze tekst heen typen.

Om de widget verder aan te passen, zie: Het customizen van de widget