Doorsturen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is een stapsgewijze handleiding om e-mails door te sturen via een conversatie binnen Belco:

1. Open de conversatie
    Ga naar app.belco.io en open de gewenste conversatie waarin je een e-mail wilt doorsturen naar een externe contactpersoon.
  2. Klik op "Doorsturen"
    In het tekstvenster van de conversatie, klik je op de optie 'Doorsturen'.
  3. Voer het "Naar" adres in
    Vul het e-mailadres in van de persoon naar wie je de e-mail wilt doorsturen.
  4. Vul het onderwerp in
    Typ de onderwerpsregel van de e-mail die je wilt doorsturen.
  5. Stel het bericht op
    Schrijf het bericht dat je wilt versturen naar de externe contactpersoon.
  6. Ontvanger & onderwerp controleren
    Controleer of het e-mailadres van de ontvanger en het onderwerp correct zijn ingevuld.
  7. Gesprek meesturen (optioneel)
    Vink de checkbox aan als je het gesprek met de klant wilt meesturen met de doorgestuurde e-mail.
  8. Klik op "Doorsturen"
    Klik op de knop 'Doorsturen' om de e-mail naar de externe ontvanger te versturen.
  9. Bevestiging van doorgestuurde e-mail
    Controleer of de e-mail is verstuurd. Het doorgestuurde bericht verschijnt binnen de conversatie, maar in een lichtere kleur dan andere berichten.

Deze handleiding helpt je bij het doorsturen van e-mails in Belco.