Microsoft Office 365 doorsturen instellen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Let op: Voor het uitvoeren van onderstaande stappen heb je administratorrechten nodig in je Office 365 omgeving.

Om ervoor te zorgen dat e-mails worden doorgestuurd naar Belco, zijn er een paar instellingen nodig in Office 365. Volg de stappen hieronder zorgvuldig.

Stap 1: Stel een uitgaand spambeleid in

Dit is nodig om e-mails door te mogen sturen naar een extern adres buiten je organisatie, zoals de Belco inbox. Je kunt hierover meer lezen op de officiële Microsoft-pagina:

Uitgaand spambeleid instellen

Stap 2: Automatisch doorsturen instellen

Daarna stel je het automatisch doorsturen van e-mails in naar de juiste Belco shop. Volg deze stappen om het afleveradres (Belco inbox) te verkrijgen:

1. Klik op het tandwiel in de linker werkbalk.
  2. Ga naar Kanalen.
  3. Klik op E-mail.
  4. Selecteer de juiste shop bovenaan in de gele balk.
  5. Kopieer het inkomende e-mailadres.

Dit e-mailadres is het adres waar de doorstuurfunctie naartoe moet sturen.

Gebruik vervolgens de Microsoft-documentatie om het automatisch doorsturen in te stellen:

Automatisch doorsturen instellen

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of loop je ergens vast? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!