E-mailinstellingen per shop

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt je door het configureren van 1 mailinstellingen per winkel in Berkel 00:06: Klik op instellingen 00:09: Selecteer de e-mail optie in het menu. 00:12: Zoals je kunt zien zijn dit de e-mail instellingen voor de demo. 00:15: Shop die wij voor deze instructievideo gemaakt hebben elke shop 00:19: in belco heeft een eigen e-mail configuratie. 00:23: De configuratie van een show bestaat uit een inkomend e-mailadres. 00:28: De configuratie bestaat ook uit eigen e-mail domeinen per sap. 00:32: Kun je eigen e-mail domeinen instellen? Je Hou je configuratie zo 00:37: overzichtelijk. 00:38: Als derde selecteer je per sap uitgaande e-mailadressen die je wilt gebruiken om 00:42: met klanten te communiceren. 00:45: Per Shape of webwinkel? Kun jij een unieke en eigen e-mail opmaak toevoegen als 00:50: je reageert uit de desbetreffende shop zullen de templet instellingen toegepast worden? 00:56: Als sloot de taalinstellingen. Dit is de taal waarin bijvoorbeeld nieuwe mail 01:00: wordt weergegeven in de inbox van de klant. Dit kun je tevens instellen 01:05: per sap. 01:07: Klik op het venster boven in de gele Balk 01:10: Selecteer een andere Shape in je belco account. 01:14: Zoals je kunt zien is er geschakeld tussen de unieke e-mail instellingen per shop kies 01:19: de juiste shop waarvoor je het kanaal e-mail wilt configureren. 01:24: Deze handleiding behandelt het aanpassen van 1 mailinstellingen voor individuele 01:29: shops in Berkel leer hoe je Schakel tussen verschillende shop instellingen.