Facebook one-time notifications

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt je door het proces van het instellen van een eenmalige notificatie op 00:04: Facebook met belco volg de instructies nauwkeurig om planten 00:09: de mogelijkheid te geven voor het vervolgen van de compensatie. 00:13: Ga naar instellingen en zoek en klik op de optie Facebook 00:17: Navigeer naar de optie Facebook 00:20: Navigeer naar de optie eenmalige notificatie. 00:24: Schakel de optie in om klanten toestemming te geven voor een eenmalige Follow app na 00:28: het verstrijken van de 24-uurs berichten periode. 00:33: Activeer de functie en binnen bij elkaar. De assistent. 00:37: Verzend automatisch een bericht wanneer je offline bent. 00:40: Schakel over naar www.facebook.com. 00:44: Volgde instructies om toegang tot de functie aan te vragen en de Facebookpagina instellingen. 00:50: Klik op je profiel icoon. 00:53: Schakel over naar je pagina weergave. 00:56: Overschakelen 00:59: Klik op pagina bekijken en bekijk de pagina. 01:03: Ga naar instellingen van de pagina. 01:06: Klik op pagina configuratie en opengaan van zeer de functies voor chatberichten. 01:11: Opengaan van zeer de functies voor chatberichten 01:15: Ga naar aangevraagd de functies. 01:18: Zie de eenmalige melding. 01:21: Beheer de chatberichten instellingen en vraagt toegaan aan voor de eenmalige notificatie functie 01:26: via het Messenger Team 01:29: Bekijk informatie over de functie. 01:32: Bevestigde actie 01:35: Deze stappen helpen je om de Facebook eenmalige notificatie correct in te stellen waardoor 01:40: je klanten kunt bereiken buiten de standaard chat periode.