Doorgestuurde berichten overzicht

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Ontdek hoe je alle bestanden in een conversatie kunt bekijken via de zijbalk in 00:05: Berkel 00:06: Open de klant conversatie waarin je alle bijlage binnen de conversatie in 00:10: een overzicht wilt weergeven. 00:13: Klik op Het geselecteerde Paperclip icoontje in de zijbalk om naar de bestanden te 00:17: navigeren. 00:19: Dyslexie bestanden is geopend. 00:22: Aan de hand van dit overzicht wordt ook direct duidelijk of er bestanden zijn gedeeld 00:26: in de conversatie mochten er geen bestanden gedeeld zijn. 00:30: Wordt dit ook aangeduid binnen het overzicht. 00:34: Voor deze instructievideo hebben we een willekeurige afbeelding toegevoegd aan de 00:39: conversatie. 00:40: Zowel als je kunt zien is de bijlage en bestand in het overzicht te verschenen. 00:45: De bijlage is tevens aan klikbaar vanuit het overzicht. 00:48: Het bestanden overzicht om van het elk bestand dat gedeeld is binnen de gehele conversatie. 00:55: Deze handleiding Leiden je door het bekijken van bestanden in een bestanden overzicht 00:59: binnen een belko conversatie.

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het bekijken van alle doorgestuurde berichten binnen een conversatie via de zijbalk in Belco:

1. Open de conversatie
    Open de conversatie met de klant waarin je een overzicht van de doorgestuurde berichten wilt bekijken.
  2. Klik op "Doorgestuurde berichten"
    Klik op het "Doorstuur" pijl-icoontje in de zijbalk.
  3. Open het tabblad "Doorgestuurde berichten"
    Dit tabblad opent automatisch en toont een overzicht van alle doorgestuurde berichten.
  4. Geen doorgestuurde berichten
    Als er geen doorgestuurde berichten zijn, verschijnt er een melding dat er nog geen doorgestuurde berichten aan dit gesprek zijn toegevoegd.
  5. Bekijk doorgestuurde e-mails
    Als er wel doorgestuurde e-mails zijn, verschijnen deze in het overzicht.
  6. Overzicht van doorgestuurde berichten
    Alle doorgestuurde berichten worden zichtbaar in het overzicht, waar je ze in één oogopslag kunt bekijken.

Deze stappen helpen je om snel een overzicht van doorgestuurde berichten binnen een Belco conversatie te vinden.