Telefonie shop fallback instellingen

Deze instructievideo behandelt een beknopte stap-voor-stap handleiding voor het instellen van een fallback telefoonnummer in Belco:

1. Navigeer naar de website
    Ga naar app.belco.io.
  2. Open de instellingen
    Klik op het tandwiel in de linker werkbalk om naar de instellingen te navigeren.
  3. Selecteer 'Voice'
    Kies de optie "Voice" onder het kopje kanalen in de instellingenlijst.
  4. Kies de juiste shop
    Klik op "Team Belco" en selecteer bovenaan de gele balk de shop waarvoor je de instelling wil maken. Elke Belco shop heeft aparte instellingen.
  5. Stel het fallback telefoonnummer in
    Klik op "Phone number" om het fallback nummer in te stellen. Dit nummer wordt gebruikt voor het doorsturen van telefonische communicatie wanneer Belco problemen ervaart. Hierdoor kunnen gesprekken met klanten via een bedrijfsnummer blijven plaatsvinden.

Deze stappen zorgen ervoor dat je een fallback telefoonnummer correct kunt toevoegen aan je Belco shop, zodat je bereikbaar blijft tijdens eventuele storingen.