Telefonie shop instellingen

Hier zijn de stappen om het hoofdnummer en het widgetnummer in te stellen in Belco voor telefonie:

1. Ga naar de website:
  2. Open de instellingen:
    • Klik op het tandwiel in de linker werkbalk om naar de instellingen van het telefoonnummer te gaan.
  3. Kies "Kanalen > Telefonie":
    • Binnen de lijst met instellingen, ga naar "kanalen" en selecteer vervolgens "telefonie".
  4. Selecteer de juiste shop:
    • Klik op de juiste shop en zorg ervoor dat je de juiste Belco shop hebt geselecteerd in de gele balk, zodat je de instellingen correct kunt toepassen.
  5. Stel het hoofdnummer in:
    • Klik op "Hoofdnummer" om het hoofdnummer in te stellen. Dit nummer zal standaard worden gebruikt voor uitgaande gesprekken van de geselecteerde shop, tenzij anders ingesteld in het belmenu.
  6. Stel het widgetnummer in:
    • Klik op "Widget phone number" om het telefoonnummer in te stellen dat aan de widget gekoppeld is. Dit nummer wordt gebruikt wanneer een bezoeker contact opneemt via de widget.
  7. Activeer de optie "Gemiste gesprekken negeren":
    • Klik op "Ignore missed calls" als je wilt dat gemiste gesprekken niet als conversaties in de inbox verschijnen. Gebruik deze optie alleen als je niet van plan bent om gemiste gesprekken terug te bellen.

Deze handleiding dekt de basisinstellingen voor het hoofdnummer, widgetnummer en de functie om gemiste oproepen te negeren in de Belco-app.