Doorschakel medewerker

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Om een inkomende beller door te verbinden met een specifiek nummer kan je gebruik maken van een doorschakel medewerker.

1. Maak een nieuwe gebruiker aan

1. Klik de net aangemaakte gebruiker aan
  2. Zorg er voor dat deze gebruiker de rol Medewerker krijgt
  1. Zet automatisch toewijzen uit
  1. Zet bij het kopje Niet storen, niet storen/Auto dnd en opnieuw toewijzen uit
  1. Zet bij het kopje Doorschakelen, Doorschakelen aan/ vul het doorschakel nummer in

1. Kies er voor om de functie accepteren na opnemen aan of uit te zetten.
  2. Je hebt de doorschakel medewerker aangemaakt. Deze kan je nu in je belgroep plaatsen onder Instellingen > Telefoonnummers > +31085........