Contacten

Links in je scherm vind je het tabblad Contacten

Personen

Onder het kopje Personen vind je:

• Alle klanten
  • Alle leads
  • Alle contactpersonen
  • Online
  • Nieuwe klanten
  • Terugkerende klanten
  • Winkelwagen gevuld

In het scherm er naast kun je deze klanten ook zien. En, als ze online zijn, zelfs een chat mee starten!

Je kunt ook op de naam klikken, dan kom je in de klantkaart terecht.

Je kunt ook in het overzicht filteren. Dat kan met de buttons bovenin.

Klanten, Leads en Contacten spreken voor zich, dit zijn de rollen. Je kunt ook filteren op contact tags.

Je kunt uiteraard ook een contact toevoegen.

Bedrijven

Tenzij je jouw product zelf maakt, heb je ook te maken met andere bedrijven. Met de Power-up Bedrijven kun je deze ook toevoegen!

Je kunt nu Bedrijven en Contactpersonen toevoegen. Klik hiervoor in het Contacten scherm op Bedrijven.

Je ziet nu de overzichtspagina, net als bij je klanten.

Waar nu Contacten stond, vind je Leveranciers. Verder werkt het precies hetzelfde. Met de groene knop, rechts, voeg je een nieuw bedrijf toe.

Als je op een van e bedrijven klikt, krijg je de gegevens van de contactpersonen te zien.

Je ziet dan de personen. Bovenin zie je ook het woord Timeline staan. Hiermee kun je alle conversaties terugvinden die met dit bedrijf zijn geweest, dus alle contactpersonen!