Profiel instellingen

Hier zijn de stappen voor het aanpassen en beheren van je profiel in Belco:

1. Ga naar de Belco-website: Open app.belco.io.
  2. Klik op het profielicoontje: Dit bevindt zich rechtsboven in de interface.
  3. Selecteer "Profiel": Klik in het menu op de optie "Profiel" om de profielinstellingen te openen.
  4. Wijzig je voornaam: Pas je voornaam aan of stel deze in.
  5. Pas je achternaam aan: Voer de gewenste achternaam in.
  6. Bewerk je e-mailadres: Verander het e-mailadres van je account. Belco slaat dit automatisch op.
  7. Stel een persoonlijke handtekening in: Deze handtekening wordt onder je e-mails geplaatst.
  8. Kies de taal van je Belco inbox: Selecteer de taal waarin de interface wordt weergegeven.
  9. Stel je tijdzone in: Kies de tijdzone die overeenkomt met je locatie, zodat tijden correct worden weergegeven.
  10. Wijzig de gebruikersrol: Deze optie is alleen beschikbaar voor admin-gebruikers.
  11. Automatisch toewijzen van gesprekken: Zet de schakelaar aan om gesprekken automatisch aan jezelf toe te wijzen bij reactie.
  12. Zet jezelf op 'Niet storen': Je ontvangt dan geen meldingen of telefoontjes.
  13. Automatisch 'Niet storen': Schakel deze optie in als je driemaal achter elkaar een oproep niet opneemt binnen vijf minuten.
  14. Automatisch toewijzen bij 'Niet storen': Zorg dat gesprekken automatisch worden toegewezen aan teamleden als je op 'Niet storen' staat.
  15. Ontvang meldingen: Via de Belco-interface en per e-mail.
  16. Stel meldingsgeluiden per kanaal in: Pas de geluiden aan voor meldingen.
  17. Zet jezelf beschikbaar voor nieuwe chats.
  18. Beschikbaarheid voor inkomende oproepen: Pas dit aan voor oproepen.
  19. Stel beschikbaarheid in voor telefoongesprekken in de mobiele app.
  20. Schakel inkomende telefoongesprekken door: Bijvoorbeeld naar je mobiele nummer.
  21. Activeer doorschakeling: Zet deze optie aan.
  22. Verifieer doorgeschakelde gesprekken: Voorkom dat gesprekken in de voicemail blijven hangen door ze na opname te accepteren.
  23. Two-factor authenticatie: Voeg extra beveiliging toe aan je account.
  24. Reset je wachtwoord: Voer je huidige wachtwoord in, kies een nieuw wachtwoord en sla de wijziging op.

Met deze stappen kun je je profiel effectief beheren in Belco!