Ik heb geen beltegoed meer, wat nu?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Wanneer je geen beltegoed meer hebt kun je dit zelf (als admin) opwaarderen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar Instellingen
  2. Facturering
  3. Bij Account Balance zie je wat je beltegoed nog is en kun je via Buy Credit je beltegoed opwaarderen
  1. Wanneer je hierop klikt krijg je een popup en kun je via het dropdown menu kiezen voor het bedrag waarmee je op wilt waarderen
  1. Vervolgens doorloop je de stappen van de betaalprovider, wanneer dit klaar is is jouw beltegoed opgewaardeerd en kun je weer bellen!