Conversaties filteren

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding begeleid je bij het filteren van de conversatie lijst in the belko 00:05: inbox. 00:06: Navigeer naar de conversatie lijst. 00:09: Klik op de knop filteren om de conversatie in de lijst te filteren. 00:14: Klik op de optie alle shops om het menu te openen waar je konversation. 00:20: Klik op de sjab, waarop je komt versat wilt filteren zodra je een Shell 00:24: aangeklikt het worden. Alleen de conversaties binnen deze shop weergegeven in de compensatie 00:29: lijst. 00:31: Klik op de optie alle kanalen om alleen conversaties te tonen van een type 00:35: kanaal klik op het menu om de opties weer te geven. 00:40: Kiezen kanaal uit de lijst en klik erop om conversaties van het specifieke type kanaal 00:45: weer te geven binnen de conversatie lijst 00:48: Filter op meerdere type kanalen selecteer de kanalen die jij weer wilt 00:52: geven binnen de conversatie lijst 00:56: Gebruik je tekst voor het labelen van je conversaties. 00:59: Navigeer naar de Tag sexy binnen filteren om de lijst op conversatie tekst te 01:04: filteren. 01:05: Klik op de geselecteerde knop naast het label icoontje 01:09: Kies en klik op tekst waarop je conversaties wilt filteren door te filteren op 01:13: tekst die je hebt geselecteerd worden enkel conversaties weergegeven met een van de 01:18: geselecteerde tekst. 01:20: Klik op het kruisje om niet meer op de gezeten de tekst te filteren. 01:25: Klik op filters resetten om alle filters naar de standaardinstellingen te herstellen. 01:30: De gids telde hoe je de conversatie lijst in the belko een box kunt filteren op 01:34: verschillende communicatiekanalen en shops.

Hier zijn de stappen om de conversatielijst in de Belco-inbox te filteren:

1. Navigeer naar de conversatielijst
    Ga naar de Belco-inbox via app.belco.io en open de conversatielijst.
  2. Klik op "Filteren"
    Klik op de knop "Filteren" om de filteropties voor de conversaties weer te geven.
  3. Filter op shop
    • Klik op "Alle shops".
    • Selecteer de shop waarop je de conversaties wilt filteren. Alleen de conversaties van de gekozen shop worden getoond.
  4. Filter op kanaal
    • Klik op "Alle kanalen".
    • Kies een kanaal (bijv. e-mail, telefoon) om alleen conversaties van dat type te zien.
  5. Meerdere kanalen selecteren
    • Je kunt meerdere kanalen selecteren om conversaties van verschillende kanalen tegelijk weer te geven.
  6. Filter op conversatietags
    • Ga naar de sectie "Tags" binnen de filteropties.
    • Klik op het plusicoon naast het labelicoon om een tag te selecteren.
    • Selecteer de tags waarop je wilt filteren om alleen conversaties met die tags te tonen.
  7. Filters aanpassen of resetten
    • Klik op het kruisje naast een tag om die filter te verwijderen.
    • Klik op "Filters resetten" om alle filters terug te zetten naar de standaardinstellingen.

Deze stappen helpen je om efficiënt te filteren op basis van shops, kanalen en tags binnen de Belco-inbox​.