Recente conversaties

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is een stap-voor-stap handleiding om recente conversaties binnen de klantkaart in Belco te bekijken en te beheren:

1. Ga naar de website
    Bezoek app.belco.io.
  2. Open de conversatie
    Open een conversatie en navigeer naar de klantkaart via de inbox.
  3. Klik op "Recente conversaties"
    In de klantkaart, zoek de sectie "Recente conversaties" en klik erop.
  4. Bekijk en selecteer de recente conversatie
    In de lijst met recente conversaties, klik op de gewenste conversatie om deze te openen.
  5. Navigeren in de recente conversatie
    De geselecteerde conversatie wordt geopend vanuit de huidige actieve conversatie, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot eerdere communicatie.
  6. "Open" status controleren
    Je kunt terugkeren naar de recente conversatie door te klikken op degene met de "Open" status. De status van de conversatie wordt weergegeven in een blokje.
  7. Status van de conversatie controleren
    In de sectie "Recente conversaties" kun je de status van elke conversatie zien, zoals "open", "gesnoozed" of "gesloten". Ook de tijd van de laatste activiteit is zichtbaar.

Met deze stappen kun je eenvoudig recente communicatie met klanten in Belco beheren en terugvinden.