Bol.com koppelen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding begeleid je stapsgewijs bij het koppelen van je bol.com communicatie 00:05: aan The belko inbox vanaf het inloggen op je verkoop account tot 00:09: het wijzigen van e-mailadressen en instellingen. 00:12: Je zult door elke stap worden geleid om succesvol de koppeling te voltooien. 00:17: Open je web browser en ga naar de volgende URL partnerplatform.bol.com. 00:22: Dit is de login pagina voor verkopers om toegang te krijgen tot hun bol.com verkopen 00:27: Count 00:29: Zoek de knop met de tekst login verkopen account op de pagina en klik erop. 00:34: Dit brengt je naar de inlogpagina waar je je gegevens kunt invoeren. 00:38: Voor je geregistreerde e-mailadres of gebruikersnaam en het daarvoor bestemde Veld 00:42: en vul vervolgens je wachtwoord en klik op de knop inloggen 00:47: om toegang te krijgen tot je verkopen kant. 00:51: Nadat je bent ingelogd word je doorgestuurd naar het bol punt com partner Platform Als 00:56: dit niet automatisch gebeurd kun je handmatig naar partner.bol.com gaan. 01:02: Op het dashboard van je bol punt com pakt de account zoek naar de sectie van het de 01:06: account klik op het menu die je naar de instellingen lijdt. 01:11: Klik op de knop instellingen. 01:14: Klik op het uitvouwbare menu account 01:17: Klik op contact voorkeuren. 01:20: Wijzig het contact e-mailadres. Je kunt ervoor kiezen om alle onderwerpen via 01:24: Bol en belco te laten komen of alleen de klantvragen onder contact e-mailadres. 01:30: Klik op de knop wijzigen naast het e-mailadres. 01:34: In Het geselecteerde veld gaan wij het door belko gegenereerde bol punt com adres 01:38: invoeren om op dit adres je bol compensatie is te ontvangen. 01:42: Open een nieuw tabblad in je browser en ga naar ad.nl. 01:48: Klik op de instellingen. 01:51: Klik op Bowl 01:54: Navigeer naar het contact e-mailadres van je belko shop dit gegenereerde 01:59: adres is specifiek per belco shop. 02:02: Gebruik dit adres als je contact e-mailadres in je bol. 02:06: Kopieer het adres uit het veld. 02:09: Gaat terug naar het bol punt com partner Platform in je webbrowser door naar partner.bol.com 02:14: de navigeren. 02:16: Klik opnieuw op wijzigen indien nodig. 02:19: Plak het e-mailadres vanuit belko in het contact e-mailadres veld een bol. 02:24: Je kunt ervoor kiezen om alle mails in belco te laten komen of alleen de klantvragen. 02:30: Klik op bevestigen om de wijziging op te slaan. 02:33: Nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd en bevestigd is je bol communicaties 02:38: succesvol gekoppeld aan je belco een boks zorg ervoor dat je wijzigingen zijn opgeslagen 02:43: en alles correct is ingesteld om je bol communicatie via The belko in 02:47: Boxtel ontvangen.

De handleiding legt stapsgewijs uit hoe je de communicatie van Bol.com koppelt aan de Belco inbox. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste stappen:

1. Ga naar het Bol.com partnerplatform
    Open je webbrowser en ga naar partnerplatform.bol.com.
  2. Klik op "Login verkoopaccount"
    Zoek de knop "Login verkoopaccount" en klik erop om naar de inlogpagina te gaan.
  3. Log in op je Bol.com verkoopaccount
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  4. Navigeer naar de instellingen
    Na het inloggen word je doorgestuurd naar het partnerplatform. Klik op de accountoptie om naar "Instellingen" te gaan.
  5. Ga naar "Contactvoorkeuren"
    Klik op "Account" en vervolgens op "Contactvoorkeuren".
  6. Wijzig het contact e-mailadres
    Klik op "Wijzigen" naast het e-mailadres en bereid je voor om het nieuwe adres in te voeren.
  7. Open Belco in een nieuw tabblad
    Ga in een nieuw tabblad naar app.belco.io en log in.
  8. Kopieer het Belco-adres
    Klik in de instellingen van Belco op "Bol.com" en kopieer het contact e-mailadres.
  9. Plak het adres in Bol.com
    Ga terug naar het Bol.com partnerplatform, plak het gekopieerde e-mailadres in het veld "Contact e-mailadres", en kies of je alle berichten of alleen klantvragen wilt ontvangen.
  10. Bevestig de wijzigingen
    Klik op "Bevestigen" om de wijzigingen op te slaan.

Hiermee is je Bol.com account succesvol gekoppeld aan de Belco inbox.

Klik hier voor de instructies om klantvragen van Bol direct vanuit Belco te kunnen beantwoorden.