Instagram koppelen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding leidt je door het proces van het koppelen van Instagram chatberichten 00:04: aan The belko inbox. 00:07: Zorg ervoor dat je Instagram pagina is gekoppeld aan je Facebook bedrijfspagina. 00:12: Dit kun je doen door in te loggen op Facebook naar je bedrijfspagina te gaan en onder 00:17: instellingen te controleren of je Instagram account is gekoppeld. 00:21: Klik op de instellingen. 00:24: Selecteer Instagram uit de lijst met beschikbare kanalen 00:28: Het is mogelijk om meerdere Instagram pagina's te koppelen en belco. 00:32: Wissel daarvoor naar een andere sjab per shop is er een Instagram koppeling 00:37: mogelijk? 00:39: Klik op de knop Connect to Instagram om de verbinding met Instagram te starten. 00:44: Er opent een Facebook venster koppel het Instagram account. 00:47: Dat gelinkt is aan de desbetreffende bedrijfspagina. 00:52: Klik op de knop Continu 00:55: Kies verbinden of reconnect om verbinding te maken met Instagram 01:00: Navigeer terug naar Ad punt 01:05: Kies de juiste Instagram pagina uit de lijst met beschikbare accounts. 01:10: Klik op de knop Connect om de koppeling te maken. 01:13: Bevestigd dat de verbinding tot stand is gebracht door de verifiëren of er Connected staat. 01:19: Deze instructie heeft je door de stappen geleid om Instagram chatberichten aan je belco 01:24: inbox te koppelen.

De handleiding beschrijft het proces voor het koppelen van Instagram-chatberichten aan de Belco-inbox. Hieronder is een samenvatting van de stappen:

1. Log in op Facebook en ga naar je bedrijfspagina.
  2. Controleer bij Instellingen > Machtigingen > Gekoppelde accounts of je Instagram-account is gekoppeld aan je Facebook-bedrijfspagina.
  3. Selecteer in Belco het kanaal Instagram.
  4. Klik op de knop Connect to Instagram om de verbinding te starten.
  5. Een Facebook-venster opent. Koppel hier het Instagram-account.
  6. Klik op Continue.
  7. Kies de optie Reconnect indien nodig.
  8. Navigeer terug naar Belco.
  9. Kies het juiste Instagram-account.
  10. Klik op Connect om de koppeling te voltooien.
  11. Bevestig dat de koppeling geslaagd is.

Deze stappen zorgen ervoor dat je Instagram-chatberichten in de Belco-inbox terechtkomen.