Mijn Picqer doet het niet

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het kan voorkomen dat de Picqer informatie niet kan worden opgehaald. Omdat Picqer een extern systeem is kan het zijn dat de order data niet kan worden opgehaald. Het kan dus zijn dat wellicht Picqer een storing ondervind. Deze kan je terug vinden op hun eigen status pagina: https://status.picqer.com/

Het is handig dat je je inschrijft voor updates van hun status pagina. Rechts bovenin staat een knop Subscribe to updates. Klik hier op en geef vervolgens je e-mail adres op. Wanneer er dan iets wordt geplaatst op de status pagina dan zal je hier een update van ontvangen.

Waardoor kan de koppeling breken?

Ook kan het zijn dat de koppeling met Picqer stuk is gelopen door dat bijvoorbeeld de API key is veranderd. Mocht dat zo zijn dan kan je via deze helpdoc je Picqer koppeling opnieuw maken: https://help.belco.io/jouwshop/integraties-picqer

Mocht je er niet uit komen neem dan gerust contact met ons op via de chat!