Mijn Whatsapp doet het niet

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Soms komt het voor dat Whatsapp berichten niet versturen. Er kunnen op dat moment verschillende problemen aan de hand zijn bij de aanbieder van het Whatsapp for Business product. Dit resulteert dan in een Mislukt melding onder het bericht wat je hebt geprobeerd te versturen.

Wat kan je doen wanneer dit voor komt: Klik op het avatar bolletje naast het mislukte bericht en kies voor opnieuw versturen. Wanneer dit nogmaals een Mislukt aangeeft dan is het handig om de status pagina van de Whatsapp for Business leverancier te bekijken of daar iets aan de hand is. Hier zullen zij communiceren wat er aan de hand is en welk onderdeel hiermee gemoeid is.

Tevens is het ook handig om je in te schrijven voor status updates van de leverancier zijn status pagina. Hier beneden lees je hoe je dat doet.

Whatsapp for Business bij 360Dialog:

Voor de actuele status ga naar https://status.360dialog.com/

Schrijf je in voor updates door middels van de knop Get updates aan te klikken rechts bovenin de pagina, kies voor e-mail en vul jouw e-mail adres in. Daarnaast kan je er voor kiezen om alle updates te ontvangen of per component.

Whatsapp for Business bij CM.com

Voor de actuele status ga naar naar https://status.cm.com/

Schrijf je in voor updates door middels van de knop Subscribe To Updates aan te klikken rechts bovenin de pagina, kies voor e-mail en vul jouw e-mail adres in. Daarnaast kan je er voor kiezen om alle updates te ontvangen of per component. Aangezien CM.com aardig wat componenten heeft kan je kiezen om eerst op None te klikken en vervolgens kies je Whatsapp Business uit het eerste lijstje

Whatsapp for Business bij Meta/Facebook

Ook kan het voorkomen dat Meta/Facebook een storing heeft omtrent het Whatsapp kanaal. Zij zijn natuurlijk de hoofd leverancier van Whatsapp for Business.

Voor de actuele status ga naar naar https://metastatus.com/

Let op! Mocht jou provider geen informatie hebben gedeeld omtrent een storing neem dan met ons contact op via de chat!