Statusfilter: Open, Gesnoozed, Gesloten in conversatielijst

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding lijkt je door het proces van het bekijken van open gesloten en 00:04: gesnoerd. De berichten in de compensatie lijst van belko. 00:09: Navigeer naar de conversatie lijst in the belko een box. 00:13: Standaard staat het filter van de conversatie lijst op open berichten klik op open. 00:19: Na het klikken op auberg. Zie je de opties open gesneeuwd en gesloten berichten. 00:24: Je kunt kiezen Welke conversaties je in de lijst wilt weergeven, klik op 00:29: gesnoerd. De berichten te tonen. 00:32: Allergisch nieuwste berichten worden nu getoond in dit voorbeeld zijn er geen gesnois. 00:39: Bekijk alle gesloten berichten door de status te wijzigen naar gesloten. 00:44: Alle conversaties met de gesloten status worden nu in de conversatie lijst getoond. 00:50: Gis album of ververs de pagina om de standaard open weergave de selecteren 00:55: deze weergaven toont alle open berichten binnen de conversatie lijst. 01:01: Deze instructievideo heeft je geleerd hoe je open gesloten en gesnoerd. 01:05: De berichten kunt bekijken binnen de conversatie lijst in belko.

Hier zijn de stappen om open, gesloten en gesnoozde berichten te bekijken in de conversatielijst van Belco:

1. Ga naar de Belco-app
    Open je browser en navigeer naar app.belco.io.
  2. Navigeer naar de conversatielijst
    Ga in de Belco inbox naar de conversatielijst om de berichten te bekijken.
  3. Klik op de knop "Open"
    Standaard worden de open berichten weergegeven. Klik op de knop "Open" boven de lijst om andere opties te zien.
  4. Kies een berichtstatus
    Na het klikken op "Open" kun je kiezen tussen de status Open, Gesnoozed, en Gesloten.
  5. Status "Gesnoozed" selecteren
    Om gesnoozde berichten te bekijken, klik je op "Gesnoozed". Alle gesnoozde conversaties worden nu weergegeven (als er geen gesnoozde berichten zijn, blijft de lijst leeg).
  6. Gesloten berichten bekijken
    Klik op "Gesloten" om de conversaties met de status gesloten te tonen (als er geen gesloten berichten zijn, blijft de lijst leeg)
  7. Terug naar "Open" berichten
    Om terug te keren naar de standaardweergave van open berichten, selecteer je de optie "Open" of ververs je de pagina.

Volg deze stappen om snel te wisselen tussen de verschillende statussen van berichten binnen de conversatielijst van Belco.