Live chat uiterlijk

Hier zijn de stappen om het uiterlijk van de live chat op je website aan te passen:

1. Ga naar de website: Navigeer naar app.belco.io.
  2. Klik op het tandwiel: Dit bevindt zich in de linker werkbalk.
  3. Selecteer "Live-chat": Open de live chat-instellingen uit de lijst met opties.
  4. Kies de juiste shop: Klik bovenaan op de shopselectieknop om de winkel te kiezen waarvan je de widget wilt aanpassen.
  5. Kleuren aanpassen: Klik op de kleurcode (bijvoorbeeld "#23384f") om de primaire en secundaire kleuren voor de live chat te bepalen. Gebruik bij voorkeur de kleuren van je website voor een consistente uitstraling.
  6. Widgetpositie kiezen: Klik op "(Select One) Right/Left" om te bepalen aan welke kant van de website de chatwidget zich moet bevinden. Kies de positie die het beste past bij de indeling van je website.
  7. Rechter offset instellen: Pas de "offset rechts" aan om te bepalen hoeveel pixels de widget van de rand van het venster geplaatst moet worden. De standaardwaarde kan worden aangepast om de widget meer naar het midden te verplaatsen.
  8. Onderste offset instellen: Gebruik de "Bottom offset" om te bepalen hoeveel pixels de widget van de onderkant van het venster geplaatst moet worden. Dit kan worden aangepast om de widget hoger of lager te plaatsen.
  9. Whitelabel activeren: Klik op "on" om de whitelabel optie in te schakelen. Hierdoor verdwijnt de tekst "Create smiles with Belco" onderaan de widget.
  10. Whitelabel controleren: In het venster zie je de whitelabel status. Met de schakelaar uit de vorige stap kun je deze in- of uitschakelen.

Met deze stappen kun je het uiterlijk van de live chat-widget aanpassen. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan contact op met de support van Belco.